Bliv udbyder på Catery

Tilbyder du din service eller produkt til arrangementer, er Catery.dk stedet for dig. Udbyd nemt og hurtigt din service – det tager 2 minutter at oprette en profil og en annonce!

Lige nu giver vi 6 måneders gratis prøveperiode og du skal ikke indtaste kortoplysninger, for at komme i gang.

Opret dig

Vis samtykkeerklæring

Dét får du ud af Catery

Der er masser af gode grunde til at du skal være på sitet! Øg din synlighed, lad os stå for markedsføringen og få bedømmelse af din gode service.

Og fik vi sagt at du nemt kan chatte med folk via vores website? nye kunder kan skrive til dig direkte fra din annonce, og du kan nemt holde styr på dine samtaler på din profil. Du får en mail, når du har fået en ny besked.

Du kan også tjekke vores ofte stillede spørgsmål ud.

Z

Øg din synlighed markant

Det er ofte svært at forblive synlig hos sin målgruppe. Ofte hænger man flyers op i supermarkeder, som forsvinder igen – eller også laver man en Facebook side, som drukner i alt andet indhold i Facebook feed’et. På Catery er din annonce i fokus og bliver set af præcis din målgruppe.

Z

Markedsføring? den klarer vi.

Når du har oprettet en annonce på Catery, sørger vi for at annoncen kommer ud til den rette målgruppe. Du kan bare læne dig tilbage og vente på, at der kommer henvendelser.

Z

Få bedømmelse af din gode service til andres inspiration

Det er fedt, når folk synes man har ydet en god service og man får ros. På Catery kan du få en bedømmelse af din gode service, som andre efterfølgende kan se! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det tager 2 minutter at oprette sig som udbyder

… og derefter komme i kontakt med potentielle kunder,
der leder efter lige netop det DU har at tilbyde.