Hvorfor skal du som udbyder være på Catery?

N

få en salgskanal direkte henvendt til din målgruppe

N

få din(e) annonce(r) ud i hele vores Facebook-netværk

N

få adgang til skabeloner, tips og guides til dig som udbyder

N

skriv nemt med nye potentielle kunder via vores besked-system

N

Slip for selv at annoncere på Facebook og Google

Det tager 2 minutter at oprette
sig som udbyder

… og derefter komme i kontakt med potentielle kunder,
der leder efter lige netop det DU har at tilbyde.

Hos Catery.dk ønsker vi at gøre det nemt for udbydere og kunder at finde hinanden.

Derfor har vi lavet en platform, der ganske enkelt forbinder folk, der mangler noget til deres arrangement, med dem der har noget at tilbyde.

Kort sagt: Tilbyder du din service eller produkt til arrangementer, er Catery.dk stedet for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Catery gør det nemt for dig at tilbyde din service til tusindvis af personer, der søger lige præcis DIN service til deres næste fest eller arrangement. Om du er kok, der tilbyder at lave mad til arrangementer, at du serverer i din fritid, laver flotte dåbs- og bryllupskager, eller du står for at udleje et lokalt forsamlingshus til fest. Hvad enten du er privatperson eller firma, så kan du oprette det som annonce på Catery.

Du får de første 2 måneder GRATIS og herefter koster det kun 69,- pr. Måned, inkl. moms. Dette beløb er for at vedligeholde og udvikle portalen, samt til markedsføring af din annonce på forskellige platforme. I Premium abonnementet får du tilmed adgang til professionelle aftaleskabeloner, fakturaskabeloner, beregner til nem udregning af B-skat og AM-bidrag samt guide til indberetning af B-indkomst med mere.

FAQ

Hvad koster det?

Catery koster 69,-/måned inkl. moms, hvis du vil oprette annoncer. Vi giver de første 2 måneder gratis. Du skal ikke indtaste betalingsoplysninger, før første måned er ovre. Du kan oprette alle de annoncer du har lyst til.

Hvem kan oprette sig på Catery?

Alle kan oprette sig på Catery. Både privatpersoner og virksomheder. Om du bare ønsker at komme i kontakt med en udbyder eller du vil tilbyde din service kan du nemt komme i gang. Du opretter bare en profil og så er du i gang!

Hvordan opretter jeg Premium?
Det er nemt! Klik nedenfor og få Premium.

Premium abonnement

kun 69,-/måned

  • 0 kr. de første 2 måneder (ingen binding)
  • opret alle de annoncer du har lyst til
  • få din(e) annonce(r) ud i hele vores Facebook-netværk
  • få en salgskanal direkte henvendt til din målgruppe
  • skriv nemt med nye potentielle kunder via vores besked-system
  • få adgang til skabeloner, tips og guides til dig som udbyder
Hvordan opretter jeg annoncer?

Du kan altid trykke på “+ Opret annonce” i menuen til højre, hvor end du befinder dig på websitet. Du kan se dine oprettede annoncer under “Min profil”.

Hvad med SKAT?

Det er op til udbyderen selv at indberette indkomst som b-indkomst eller sikre sig at modtageren af den udbudte service indberetter indkomsten som b-indkomst på dit/jeres CPR-nummer/numre, hvis ikke du som udbyder har et CVR-nummer tilknyttet den din/jeres service. Vi tilbyder en beregner der nemt fortæller dig, hvordan og hvor meget du skal indberette til SKAT. Denne feature følger med i dit Premium abonnement. Find beregneren under “Hjælp til dig som udbyder”.