Find alt til dit næste arrangement, ét sted

1. Find inspiration

Gå på opdagelse i vores mange kategorier

2. Skriv til udbyder

Skriv nemt og hurtigt til en udbyder og lav en aftale

3. Hold dit arrangement

Du har nu styr på det hele og kan holde det perfekte arrangement

På Catery.dk kan du finde kokke, tjenere, bartendere, underholdning, festlokaler og meget meget mere til din næste fest eller arrangement. Vi har samlet det hele, så du nemt kan finde det hele ét sted.

Skriv og lav nemt en aftale med udbyderen, skriv gerne en anmeldelse af udbyderen, så andre bliver hjulpet og inspireret af dine oplevelser.

Det er GRATIS at oprette en profil, for at komme i kontakt med udbydere.

FAQ

Er Catery gratis?

Ja! Catery forbliver GRATIS for dig, der vil i kontakt med en udbyder. Det er nemt og hurtigt at oprette en profil, så du kan skrive med og anmelde udbydere. Ønsker du at oprette annoncer skal du opgradere til Premium. Det gør du nemt under “Min konto”.

Hvem kan oprette sig på Catery?

Alle kan oprette sig på Catery. Om du bare ønsker at komme i kontakt med en udbyder eller du vil tilbyde din service kan du nemt komme i gang. Du opretter bare en profil og så er du i gang!

Bliv medlem her

Hvordan opretter jeg Premium?

Det er nemt! Klik nedenfor og få Premium.

Premium abonnement

kun 69,-/måned

  • 0 kr. de første 2 måneder (ingen binding)
  • opret alle de annoncer du har lyst til
  • få din(e) annonce(r) ud i hele vores Facebook-netværk
  • få en salgskanal direkte henvendt til din målgruppe
  • skriv nemt med nye potentielle kunder via vores besked-system
  • få adgang til skabeloner, tips og guides til dig som udbyder
Hvad med SKAT?

Det er op til udbyderen selv at indberette indkomst som b-indkomst eller sikre sig at modtageren af den udbudte service indberetter indkomsten som b-indkomst på dit/jeres CPR-nummer/numre, hvis ikke du som udbyder har et CVR-nummer tilknyttet den din/jeres service. Vi tilbyder en beregner der nemt fortæller dig, hvordan og hvor meget du skal indberette til SKAT. Denne feature følger med i dit Premium abonnement. Find beregneren under “Hjælp til dig som udbyder”.

Mere end 700 udbydere i Danmark

Gå på opdagelse og find udbydere til dit næste arrangement
Find udbydere

Folkene bag Catery

Bag catery.dk står vennerne Nanna, Andreas, Mads og Jesper. De fik en dag en god ide, synes de selv – nemlig at lave en platform, hvor man kan finde alt til sit arrangement, ét sted. Nu er platformen gjort til virkelighed og målet er at gøre Catery til top-of-mind, når man skal planlægge sit næste bryllup, konfirmation, fødselsdag eller anden form for fest eller arrangement.

En brugerdrevet platform skaber ikke sig selv, så vi håber du vil være med til at sprede ordet, og sende linket til venner og bekendte, som kunne være ideel som udbyder herinde – så giver vi en øl! 😉