Samtykkeerklæring / persondatapolitik

Ved tilmelding til Catery registrerer vi de data, som du frivilligt oplyser i forbindelse med tilmeldingen.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på Catery.dk, samt til at administrere adgang til din konto og til håndtering af besked-systemet. Jeg giver hermed også samtykke til, at Catery må kontakte mig via mail med markedsføring.

Vi bruger kun dine data i forbindelse med vores kommunikation til dig, samt til internt brug i vores system. Vi giver aldrig data til andre. Vi viser aldrig data til andre. Vi sælger aldrig data til andre. Vi opbevarer de registrerede data krypteret i vores database, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password. Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.
På den baggrund samtykker jeg i, at Catery.dk må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Ønsker du ikke at være medlem at Catery mere, kan du slette din konto via “Min konto”. Når du sletter din konto, slettes også alle dine data. Du kan til enhver tid få udleveret de data vi har lagret om dig, ved at skrive til [email protected]